I don’t really care, I just wanna dance

02:57

Ærlig talt, dere.

Tusen, tusen takk for alle kommentarene dere har lagt fra dere de siste dagene. Jeg er rett og slett ikke i stand til å kunne beskrive hvor glad jeg blir, for hver eneste en. Dere skal vite at jeg leser absolutt alle, og gjør så godt jeg kan med å ta de innover meg. Dere gir meg mer enn dere tror, superpeople! Måtte fingerne våre danse over tastaturene til evig tid, og ordene våre blandes her inne helt til blogghjertet slutter å slå. LOVE YOU!

I dag har jeg sendt avgårde et nytt designbarn til trykkeriet! Det er storesøsteren til min første baby, utdanningskatalogen for Luftforsvaret 2011. Versjon 2012 bites the dust! Dere skal få se den også, jeg får den i armene mine neste fredag. Det måtte selvfølgelig feires på forskudd, så i går var jeg full. Det er så koselig messeliv på Rygge, at det er klin umulig å være fornuftig og gå tidlig til sengs. I går ble vi liggende på gulvet og synge i flere timer etter baren hadde stengt kl 23, før jeg inviterte til (alkoholfritt) nach etter nachspielet i leiligheten min, hvor vi holdt det gående til klokken ble 5 på morgenen. Da sovnet vi i hver vår ende av sofaen under barten, og våknet av at vekkerklokken ringte kl 7. Trøtt!

I helgen er jeg hjemme i Fredrikstad igjen, same procedure as last year, James. Det er her jeg henter alle kreftene mine. Nå skal jeg bruke de siste jeg har igjen i dag til å finne sengen min. Den er gigantisk, så det burde ikke bli noe problem. Håper dere sover godt, englefjes! Snakkes i morgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *