blinkskudd

Hallo! Nå er jeg deres igjen. Jeg har savnet dere, stjärnor!

Herregud, for en uke. Jeg kan aldri huske å ha fylt dagene så til randen før. Nå har de passert, og jeg er helt utslitt, men kunne ikke vært mer fornøyd! Ikke bare har jeg blitt utdannet vekter, jeg har skrevet gjesteartikkel som kommer ut med en av Norges største aviser, debutert i en kortfilm i rollen som meg selv/leopard og klart alt sammen til tross for lite søvn, høyt arbeidstempo på jobben og minimalt med mat. Jeg har rett og slett nesten ikke hatt tid til å spise engang, og når jeg først fikk tid var magen allerede mett på stress. Nå er den mett på mat igjen, og jeg skal fortelle dere alt om filmen og avisen senere. Dere er jo faktisk en del av det også, dere!

Filmen jeg snakker om ble spilt inn i dag, på basen. To hyggelige menn forfulgte meg overalt, og det passet perfekt at jeg ble invitert med på lunsjdate på skytebanen akkurat i dag! Bildene er klippet ut fra filmopptakene, og tror dere ikke han fanget opp tidenes skudd? Jeg skjøt nemlig

(kunstpause)

..min aller første innertier! Altså, MIDT i blinken! Og masse niere! Med et syn som forveksler F-16 med måker og daghavende* med Jens Stoltenberg er det ganske imponerende. Pluss at dette bare var andre gangen jeg skyter med pistol, ever. Pluss at jeg ikke har hatt en skytebane under beina på over ett år. Pluss at jeg er helt ute av soldattrening. Pluss pluss. Hvis han ikke hadde fått det på tape tror jeg ingen noensinne ville ha trodd på meg hvis jeg fortalte. Jeg er så undervurdert!

Det var gjensynsglede herfra til himmelen da jeg fikk på meg stridsvest igjen. Jeg har lengtet etter militærfølelsen helt siden jeg dimmet, så hver gang jeg får sjansen til å få den tilbake vet jeg nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det vet jeg nesten ikke nå heller, jeg er så forferdelig stuptrøtt….. Det er rett før jeg kjører på med 34 punktum etter hver setning, bare for å understreke sinnstemningen min……………………………. (Det er 34. Jeg telte.)

Tror vi snakkes mer i morgen, jeg, dere. En god soldat sover når hun kan. Jeg både kan og vil. God natt! I morgen, jeg lover.

*offiser som sitter og passer på at alle går korrekt kledd osv i messa når vi spiser

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *