sticky situation

Kjære leopard.

Hvis du noen gang har tenkt tanken på å angripe meg igjen på grunn av stress, er dette tiden å gjøre det på. Vi deler hjerte, du burde ha kjent hvor fort det slår nå. Det er som om tiden min har din hastighet, men at alt som skal bli gjort ikke klarer å holde følge. Det hjelper ikke å dele kropp med verdens raskeste dyr når bakbeina fremdeles er menneskelige.

Jeg løper sikksakk mellom store deadlines, kaster meg rundt i radiointervju, filmopptak og begravelse. Der deadlinen på jobb endelig slutter, starter deadlinen privat, og jeg må vie kveldene mine til sølveplet* og tankesortering. Kveldene blir lange, de flettes inn i netter, og så står solen opp igjen. Jeg rekker så vidt å fjerne sminken og lukke øynene, før de må slåes opp igjen og vise våkenhet for verden en hel dag til.

Det går i ett. Jeg løper på jobb klokken åtte og blir der til fire, sluker middagen i et jafs og løper på vekterkurs klokken fem. Der lærer jeg om tyttebærpoliti og jus helt til klokken blir ti, og når jeg endelig låser meg inn og tror jeg kan få pusten igjen, stanger jeg i sølveplet. Der venter mailer og telefoner som gir hjertet leopardflekker, og en tilsvarende fart. Pensumvalpene vil ha hjelp med norskoppgavene sine, er jeg pensum blir jeg automatisk en fasit. Filmteamet trenger veibeskrivelser, bladet vil ha ordene mine og «….leseruniformene har endelig gått i produksjon, mvh milrab.no«. Åh, takk ilu. En ting til ute av verden.

Kroppen skriker etter dusj, øynene etter hvile og bloggen etter bokstaver fra en finger med bart. Jeg rekker ikke trene, venner står på vent og det rareste er at jeg fortsatt smiler. Tanken på hvilken følelse jeg kommer til å sitte igjen med når jeg har levert alt jeg skal, fått kursbevis som vekter og alle har fått sitt, er en uendelig drivkraft. Det fredelige nachspielet når stormen har lagt seg!

Jeg håper ikke du knurrer om du ikke får behandlingen du fortjener på torsdag, forresten. UV-strålene. Jeg tror jeg blir nødt til å avlyse. Jeg løper om kapp med tiden, og når den har dine flekker har jeg ingen sjans. Dette er en uke ut av en annen verden, jeg lover at neste blir bedre!

Og leo? Hvis du ser leserne mine, fortell dem at jeg gleder meg til å få tid til dem igjen. Jeg savner å kose meg med kommentarene de skriver, bruke tid på å skrive tilbake og fortelle de fine ting. Lov dem at de skal få svar på mailene de har sendt meg, så fort jeg er ajùr og hjertet mitt slår normalt.

God natt, love.

*Macbook pro 15″

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *