på denne dagen for et år siden

27. september 2010 var jeg så oppgitt over at en militær leser angrep væremåten og hestehalen min, og (indirekte) kalte meg et dårlig forbilde fordi jeg ikke gikk med den flettet og perfekt. Håret skal først og fremst være flettet for å unngå at det er i veien, og hindre at det utgjør en fare for deg selv og omgivelsene dine i en operativ setting. Derfor følte jeg en sterk trang til å sarkastisk demonstrere hvordan det sinnsyke håret mitt kunne sette seg fast i tastaturet når jeg var på jobb. Det kan faktisk skje, før du vet ord av det sitter du der med håret i tastaturet og da er du fucked.

Etter utbruddet tok jeg 1% av meg selv i å tenke at jeg sugde på å ta i mot kritikk, mens de andre 99% mente den ville hestehalen var et ærlig symbol på at Forsvaret ikke nødvendigvis var så strengt som alle skulle ha det til. For det er faktisk ikke det. Vi har et uniformsreglement, men selv oberstløytnanten går med rutete sokker til tjenesteantrekket av og til. Smil!

(Skal jeg gjøre et dykk i fotoarkivet til en fast greie? Tror det kan være mye gøy her som dere ikke har sett før, eh)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *