up north

God kveld, superfaces!

From Bodø with love. Jeg har fått på meg ullsokkene, satt cellegiften i skapet og lagt undertøyet i skuffen. Jeg er alltid gretten når jeg forlater mitt lune hjem for å reise alene på oppdrag et sted, men så fort jeg har kommet av gårde og på plass i nytt «hjem» er alt helt fint igjen. Fleksibel tjej!

Reisen gikk smertefritt! Jeg begynte på ny bok på flyet, «Hjemkomsten» av Victoria Hislop. Jeg har lest hennes «Øya» og den elsket jeg til permen! Hun skriver helt fantastisk og historiene griper deg fra første side. Denne boken starter like bra som den forrige, jeg bare gleder meg til å lese mer! Skildringene hennes av den spanske byen er så virkelig at jeg føler jeg er der – ikke i kalde nord. Nå skal jeg finne sengen og reise til Spania med Sonia og Maggie igjen, før jeg sovner stille inn. Ny uke i morgen, dere burde legge dere på lading dere også!
Sov godt, you!

Ps. Det er fotoforbud på stasjonen. Bloggen bare… «FML».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *