#7 unfaithful

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få det ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.


fotopriv

Er kanskje ikke kjøttkvernmateriale, men uansett godt å få utløp for tankene til tider.

Det gjør vondt i hjertet. Jeg vil ikke mer, men våger ikke å si ifra.
Ett år som student har forandret meg, forandret hvordan jeg føler, spesielt for deg.
Jeg følte ingenting da du tok på meg sist, følelsene var borte, tapt til en annen.
Du ringer og spør om jeg ikke er glad i deg lengre, jeg lyver.
Sier ?selvsagt er jeg glad i deg vennen?, men egentlig vil jeg si at jeg har en annen kjær.
En som jeg ikke vet om har de samme følelsene for meg engang.
Jeg lovet meg selv og aldri være en hjerteknuser, og så plutselig er jeg utro.

Ikke på ekte, men på innsiden.


Med Vennlig Hilsen
Anonym

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *