OH MY GOD!!!!

Av og til, når jeg løper, føler jeg at det er musikken og ikke beina som bestemmer farten og utholdenheten. Hvis jeg hører på de triste spillelistene mine når jeg løper, ender det alltid med at jeg utvikler skall, blir en skilpadde og går og skriver ned tankene mine på iPhonen i stedet for å løpe. Det er veldig skrivemessig inspirerende, men meningen med treningen forsvinner liksom litt helt. Kondisen driter vel i om at «(..)Hver gang jeg aner en utgang i labyrinten «oss», legger du opp omveier som gjør distansen dit uendelig…» Det er en av tusen notater jeg har lagret på eplet mitt underveis i «treningen». Hvis jeg gjør alle notatene om til blogginnlegg har jeg nok til en hel bok, faktisk. (Nå overdriver jeg)

Det gjelder å sette på de rette sangene, de som gir meg lyst til å KLIKKE, gi alt, skrike, slå, løpe alt jeg kan, så lenge jeg kan. Sanger som får meg til å løpe fra min egen skygge:

Muse – Sunburn (det er min favorittsang nr 1 her i verden, den gjør meg helt vill)
Skrillex – Scary monsters and nice sprites
Magnetic Man – I need air
Manowar – Warriors of the world
Jessie J – Do it like a dude

Artister som fungerer bra til løping, nesten uansett hvilken sang de spiller:
In Flames
Muse
Deadmou5
Children of Bodom
Slipknot (People=Shit, Herectic anthem og Everything ends er de beste. Du blir sinnsyk av å høre på de)

Hva hører dere på når dere trener?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *