#6 S(he) be(lie)ve(d)

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få ting ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.


foto priv

«Visste du at leveren er et utrolig fascinerende organ? Ikke bare er det livsviktig, men du kan faktisk fjerne store deler av leveren og det vokser ut igjen av seg selv.

Jeg er sikker på at hjertet også innehar noen av leverens egenskaper. Det kan bli tråkket på, knust og rever i fillerbiter. Men det blir alltid sterkere og vokser seg sterkt tilbake i troen på kjærligheten.

Nettopp blitt singel.

FML.»

Anonym

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *