skal snart blogge fint igjen

God dag!

Bare kort innpå:

Dere som vil bestille leseruniform (les her), kan se hvordan størrelsene er i cm i skjemaet under. Størrelsene er unisex og det går ikke an å bytte hvis de ikke passer, fordi det kun blir produsert eksakt antall gensere/tskjorter som det er bestillinger. Limited edition! Dere som allerede har bestilt kan bare maile Magnus på nytt med ny str, hvis dere nå ser at det dere egentlig har bestilt kanskje ikke passer allikevel.

Jeg håper vi får det til, det hadde vært så gøy å pakke inn kroppen min i en genser med meg selv på i høst! HVOR KULT?! Her ser dere motivet bedre:


Skjemaet over størrelser:

Og igjen;
Det må være minst 15 bestillinger for at produksjonen av plaggene skal komme i gang, og dere har frem til mandag 12. september å bestille på. Dere bestiller ved å sende en mail med ANTALL og STØRRELSE til magnus@milrab.no. En t-skjorte koster 149,- og genseren kr 299,- (Egentlig 299,- for t-skjorte og 499,- for genseren, men Magnus har fikset egen pris for oss!)

Nå skal jeg cut the crap, slutte å mase og blogge fint for dere igjen. Over og ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *