leseruniformene våre

Hei selskapsløver!

Husker dere designkonkurransen jeg kjørte i samarbeid med milrab, hvor dere kunne sende inn forslag til motiv på lesergenser/tskjorte slik at vi fikk designet en «leseruniform»?

Thereses forslag stakk av med flest stemmer:

"Supermarie i tegneversjon med en leopard i bånd! Symbol på at Marie
"temmer" leoparden. Supermarie må gjerne ha bart, og kirsebærtreet står i
bakgrunnen med Kaizers-gassmaske på og spiller på oljetønner."

Nå har milrab utarbeidet skisser på plaggene våre, og de er klare til å bestilles! Tønnene uteble, men det tror jeg er greit sånn at det stakkars døde treet vårt ikke forsvant helt….Hva syns dere? I fare for å høres ut som jeg er blodfan av meg selv: Jeg ELSKER hettegenseren! Jeg skal så ha en sånn!

Hvis dere er interesserte i å kjøpe plagg, kan dere sende en mail med ANTALL og STØRRELSE til magnus@milrab.no
En t-skjorte koster for oss 149,- og genseren kr 299,- (Egentlig 299,- for t-skjorte og 499,- for genseren, men Magnus har fikset egen pris for oss!) Størrelsene er unisex, velg størrelser utifra det! Ikke spør om de er store eller små, for jeg aner ikke… Jeg tenker å ta en medium hettegenser selv, for jeg liker at det er litt stort og deilig om høsten. Vanligvis er jeg en small.

Det må være minst 15 bestillinger for at produksjonen av plaggene skal komme i gang, og dere har frem til mandag 12. september å bestille på. Dere bestiller altså ved å sende en mail med ANTALL og STØRRELSE til magnus@milrab.no. (Beklager at jeg skriver til dere som om dere er dumme, men det er alltid noen som misforstår og overser det som er viktig…) Håper vi klarer 15, det hadde vært så gøy å få til!

Reklame. Innlegget er ikke betalt, jeg får heller ikke noen andel pr antall solgte plagg når salget er i gang. Det «eneste» milrab sponser meg med er genser til meg selv, samt premien. Premien er et av plaggene, som sendes til hjernen bak designet; Therese. Gratulerer så mye! Og tusen takk for alle bidrag, dere var dødskreative! Loveu.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *