sangfugl

01:09

God aften!

Dere ønsket meg lykke til med å synge i går, forresten. Ikke deit, nei, lol, jeg trenger ingen «lykke til» når det kommer til menn?

??????

Uansett. Vi feiret mamma og pappas 110-årslag i går. De fleste hadde fått med seg at jeg hadde en hemmelighet på lur, og det mamma fryktet var en jagerflytur eller stridsvogn var bare en sang. En sang som betyr noe for meg fordi den passer så fint, og er så viktig og nydelig.

Første gang jeg hørte Chris Medinas «What are words» tenkte jeg øyeblikkelig på kjærligheten mellom mamma og pappa. Hvordan kjæresten til venninnen min hvisket «Det der er ekte kjærlighet…..» når han så hvordan mamma styrte pappas rullestol inn i huset med et smil om munnen, etter å ha vært ute. «What are words» handler om at Chris holder løftet han ga da han fridde til forloveden sin, til tross for at hun ble invalid i en ulykke bare noen uker etterpå. Å få hverdagen og sitt livs kjærlighet totalt snudd på hodet på den måten gjør at mange velger å gå. Kanskje det blir for vanskelig, mer belastning enn det blir kjærlighet, kanskje de føler at de må vie resten av livet sitt til å være mer sykepleier enn ektefelle, og at det ikke er noe de klarer å gjøre. Jeg kan forstå det, men… De glemmer kanskje det de snakket om i kirken, det om «..i gode og onde dager» og alt det der. Mamma og pappa glemmer det ikke. Jeg er så stolt og blir så lykkelig av å tenke på dem, og å synge den sangen i jubileumet deres MÅTTE bare gjøres. Enda jeg verken har sangstemme, nerver eller guts til å egentlig gjøre det. Jeg hadde ikke gjort det uten Steffen, han spilte nydelig gitar og jeg har det (dessverre) på film. Kanskje dere får se det en dag…. KANSKJE.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *