don’t kiss and tell

Hallo!

Jeg kom tilbake til basen i går, og ble nødt til å drikke øl og snakke ENGELSK! Vi har amerikanske soldater på besøk, forstår dere, de bygger en afghansk vei i hagen min. Innmari hyggelige, men jeg ble vettskremt av hvor forfallen engelsken min har blitt…. Det var en gang en femmer, liksom. Jeg tror den gamle engelsklæreren min hadde blødd ut av ørene hvis han hadde hørt meg i går. Der stod jeg og la ut om et eller annet som tydeligvis ikke var så interessant/lett å forstå, for når jeg lukket munnen igjen og ventet ivrig på respons, utbrøt amerikaneren bare «I LOVE your language, it’s so cute». Og jeg vet betydningen av ordet «søt», for å si det sånn. Det er det man sier om gutten venninnene dine entusiastisk prøver å spleise deg med, men som ikke appellerer heeeelt til det du ser etter. I stedet for å si sannheten om monobrynet som SNAKKET til deg under hele deiten, eller om kroppslukten hans som lugget deg i nesehårene, pynter du heller litt på den og forteller de at «men han var veldig søt, altså…» Bitchmaddafakka…. Skal gi deg cute, jeg.

Og før jeg visste ord av det sto jeg plutselig OPPÅ en ny amerikaner, så på bilder av hestene og ranchen han eide og snakket ivrig i vei om at «Åååouh, I just LOVE horses!!!!! I used to ride one!!!!!! I reeeeaaaaally miss that…»
Han bare: «OK».

………..

Seriøst, HESTER, Marie? Blir jeg flinkere til å flørte nå, er jeg mest sannsynlig gift før jeg rekker å fylle 22.

I kveld har jeg gjort noe strengt hemmelig som jeg ikke kan fortelle dere enda, for da ødelegger jeg overraskelsen jeg har stelt i stand for opphavet. Mamma og pappa runder nemlig 50 og 60 år i år, og i morgen skal det feires med 110-årslag. Da skal jeg endelig avsløre for fossilene mine hva jeg har pønsket på de siste ukene. Det er ingen i familien som aner noenting. Bare jeg og….. Hysj! Jeg gleder meg!

Ps. Ansiktsutrykket ditt avslører deg, mamma. Det ser ut som du tror at jeg har fikset jagerflytur eller stridsvognride til dere…. Haha! Vi får se, da, vettu.

8 kommentarer

  1. Random spørsmål. Hva er rekorden din i adsam? 🙂

    1. Signe: Å, herregud, det husker jeg ikke… Jeg var aldri blant de raskeste, iallfall!

  2. Åååouh my god, jeg elsker dette innlegget! Hahaha,jeg digger deg, Marie!

  3. Skulle virkelig ønske jeg kunne skrive like lett og morsomt som deg! Du er rett og slett … SUPER !

  4. Hahahaha! Vet du hva, jeg har aldri klart å flørte uten å bringe fram hester på bordet, og lite sjokkerende er det at jeg fremdeles er singel… Kanskje jeg skal gifte meg med hesten min istedet? HAN liker i hvert fall veldig godt at jeg snakker om han 🙂

  5. Haha, nå lo jeg godt. Festlig historie og innlegg 🙂

  6. Herlig innlegg, Marie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *