today I’m wearing this

HAHAHA! Dere trodde dere visste hva jeg skulle ha på meg i dag, og så tar jeg dere så fullstendig på senga og har på meg noe HELT annet!!! Vi har nemlig fått sørgebånd av sort silke på uniformene våre, som vi bærer til minne om ofrene etter 22. juli. Silke veier ikke akkurat mye, men jeg håper det viser de etterlatte at vi bærer sorgen med dem, om så det bare er et par miligram av den.

Transporten er her, snakkes senere, leserhær! Hils foreldrene deres og si takk for at dere er til, smil

12 kommentarer

 1. Du kler deg så forskjellig fra dag til dag!

 2. Du er altfor uforutsigbar du!

 3. Hei. Jeg liker at du er tøff og modig. Og jeg elsker blogg header`n din:)

 4. Haha, du er så fin duu!

 5. hehe, tror det var deg jeg så på LS idag? turte ikke gå bort i tilfelle det ikke var det 🙂 digger bloggen din

 6. Hihi!
  Fin måte å vise at dere tenker på de etterlatte da.
  Håper du hadde en fin dag!

 7. Takk for at du forleden anbefalte The Secret Diary of a Call Girl. Jeg så en episode for lenge siden på TVNorge men fikk aldri med meg hva serien het. Og nå viste det seg å være akkurat DENNE! ÅÅÅÅÅH <3

  (liiiiiitt mer sex i serien enn jeg husker fra den første episoden….)

 8. Flott gjort =)

 9. Marie, nå skulle jeg komme med masse unnskyldninger til hvorfor jeg ikke har vært her i det siste ( Russ (du vet), eksamen( gikk bra) og Tyrkia i over en måned), men ingenting av det betyr noe nå.
  Jeg leste akkurat gjennom «Be you, that’s when it sounds be-you-tiful». Tøffe Marie da. Så åpen.
  Kan ikke forestille meg hva du går gjennom, fikk helt vondt i magen når jeg leste det, og har fortsatt det.
  Jeg tok på meg russetissen min, en følelse av samhold vet du. Er med deg i tankene?
  åh, jeg vet ikke hva jeg skal si.
  Unnskyld for at jeg har vært dårlig leser da. Men jeg er her nå. for deg.

 10. Skal forresten inn i forsvaret om 9 dager. woop?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *