svar del 3

Bloggen

Hvordan er det å være den desidert beste bloggeren i verden?
Nå holdt jeg på å legge ut om hvordan det er å være meg, men det hadde vært jævlig kleint hvis du egentlig mente en annen.

Jeg er ny leser av bloggen din og lurer på hva alt dette ?tiss-i-bånd/bart/gulrot?-greiene er? Hvordan startet det?
Haha, gud….. Godt spørsmål.

Tiss-i-bånd var en gang et symbol på kjæresten min (nå eks), som jeg ønsket å holde anonym. Derfor tegnet jeg en tiss i bånd i headeren, som liksom var symbolet på at jeg hadde en kjæreste å holde i hånda. Leserne elsket den, den var vel litt morsom da, og da det ble slutt og jeg egentlig ønsket å kvitte meg med denne tissen i bånd, ble det opprør hver jævla gang. Jeg blir aldri kvitt den tissen….. (Det kan hende det skjer en ulykke med Leo 2 (stridsvogn) og tissen en dag. Det er i så fall ikke min feil.)

Greia med bart er fordi jeg har en tatovering av en bart på fingeren, som jeg tok etter å ha blitt inspirert av en mannlig kollega på bakeriet der jeg jobbet før. Det er min humor, da.

Gulrot er premien jeg får for å doble lesertallene mine på bloggen. Da jeg kom til Rygge i mai 2010, oppdaget den daværende sjefen min rekrutteringsverdien i at jeg blogget om Forsvaret, og utfordret meg til å doble lesertallet for å nå ut til flere i målgruppen. Hvis jeg klarte det skulle jeg få en tur i jagerfly. En drøm jeg ikke visste jeg hadde, ble virkelig! Begrepet «gulrot» kommer av det at man holder gulrøtter foran kaniner for å få de til å løpe, ikke sant, slik gulrotsjefen holder opplevelser foran meg for å få meg til å øke lesertallet. Da jeg doblet tallet for andre gang fikk jeg bli med Sjøforsvaret tre dager i ubåt. Jeg er så heldig at dere sikkert må kaste opp litt. Og jeg som egentlig ikke tåler gulrøtter engang.

Hva er neste gulrot?
Jeg vet ikke! Den kommer når jeg har doblet lesertallet igjen, og lander på 6000 daglige dere over fjorten dager. Tallet ligger på rundt 4000 nå, så det er et lite stykke igjen! Jeg har hintet til at et hopp i fallskjerm eller en reise til Afghanistan hadde vært helt OK å legge i gulrotåkeren, men etter blikket å dømme tror jeg ikke det var så veldig realistisk…… Faen.

Hvorfor prøverdu egentlig å drepe tissen ? i ? bånd?
Altså, det er en penis. Den er litt upassende sett i sammenheng med ting som f.eks. Forsvaret og andre seriøse aktører. Fortalte jeg dere at det var et trykkeri som ikke ville lage tiss-i-bånd-t-skjortene mine engang, nettopp fordi det var det motivet? Leo 2. Just saying.

Har du noen skrivetips til oss ikke så kreative lesere?
Jeg skrev et innlegg en gang, «skriv supert», som du kan se på. Jeg har ingen flere tips enn de akkurat nå, men skal skrike ut hvis jeg kommer på noe mer 🙂

Synes det er så mange bloggere som kun skriver om klær og dietter (LCHF osv.), hva synes du om slike dietter, og hva synes du om bloggerne som fronter disse diettene? Er de gode forbilder?
Jeg kan ikke snakke om diettene for jeg aner ikke hva noen av de går ut på, men jeg synes det er skummelt at flere og flere av de store bloggerne plutselig skal ha så stort fokus på trening og kosthold. Hva skjedde med kaffe, outfit og løshår? De bruker posisjonene sine og makten de har til å skape enda mer hysteri rundt det som allerede ødelgger nok av unge jenter – skjønnhetsidealet. Det ordet gir meg gåsehud… Selvfølgelig er det kjempebra å trene og viktig å ha et nogenlunde sunt kosthold, men når fokuset på det er så stort fra alle kanter, kan det fort bli for mye. Jeg leser ingen blogger som fronter dietter eller skriver mye om trening og kosthold, så jeg vet ikke om de er gode forbilder, men de bør iallfall tenke på påvirkningskraften de har før de trykker publish. Dyrk kjærlighet, ikke grønnsaker 🙂

Hvordan var det du begynte å blogge, og hvor lenge har du blogget?
Jeg hadde kyssesyken, i 2008, og trengte noe å gjøre for å få dagene til å gå. Det ble blogg, da. Blogget om Dr Phil, jobben min på Peppes Pizza og været. Skjønner ikke hvorfor ikke jeg slo an på den tiden….. Blogget i snart 3 år.

Hva heter effekten du bruker på bildene dine? Stjernene liksom :p eventuelt hvor lastet du den ned?
Tror ikke den heter noe, du kan iallfall ikke laste den ned så vidt jeg vet. Du må google «stars», legge stjernebildet over det bildet du ønsker effekten på og så sette layeret som «screen» eller «overlay» i stedet for «normal». Øh… Jeg skal lage en oppskrift til dere snart, jeg! Den forrige ble ødelagt da bildearkivet mitt ble slettet. Jævla.

Er det du som lager de stilige bildeeffektene?

De siste spørsmålene tar jeg senere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *