leseruniformer

Hei vakre leserhær!

I samarbeid med milrab.no har vi fått tilbud om å designe egne leseruniformer! (Egentlig vanlige klær da, men det høres mye kulere ut med uniform….)

Vil vi det?

T-skjortene (299,-) har flagg på skulderen sånn som på ordentlige uniformer, og kommer i flere forskjellige farger; olivengrønn, marineblå, svart, grå og khaki. Hettegenseren (399,-) er i fleece. Hvis vi kommer opp med et kult motiv, kan de skisse det opp, trykke det på plaggene og selge de på milrab.no et par uker, til egne superpriser for oss! T-skjortene får vi for 150,- og genserne til 250,-. VIP, ass!

Har dere i såfall forslag til hva slags design det kunne vært? (Glem tissen i bånd, jeg nekter….)

Hvis dere har, skriv forslagene i kommentarfeltet så lager en milrab-grafiker skisse til oss. Det kan være… En kreativ bart, et hjerte, en hest (forbudt å ha på seg i ubåt!), et eller annet lurt. Vær kreative! Jeg kommer til å samle forslagene deres og plukke ut de beste, og den som får flest stemmer av de beste vinner et gratis eksemplar av plagget med designet sitt på!

Kjør på!

Gode forslag så langt: (oppdateres fortløpende)
– Jagerfly, stridsvogn og ubåt/marinefartøy med Marie med stor bart på
– F16 med bart
– Genser med den DIGRE barten Marie har på veggen
– Et propellfly hvor propellen er en bart? Vi snakker jo om luftforsvaret tross alt… Eller kanskje kirsebærtreet med en bart?
– Kirsebærtreet er pilot i et propellfly hvor propellen er en bart!
– Den må ha grader og vinkler av barter, og hester, og trær
– En tskjorte med en stor leopardfarget bart på brystet/midt på tskjorta hadde vært enkelt og sykt kult.
– En leopard som er midt i et sprang? wait for it? med bart.
– En leopard med rosa flekker og en bart, med en tarm og et hjerte
– En Leo 2(stridsvogn) med bart! Og deg i grafisk versjon oppe i toppluka med milionepiece og bart!
– T-skjorte med supermeter på full guffe
– Silhuett av deg med fingen din under nesen med bart på
– Treet med leopardbart
– Supermarie i tegneversjon med leopard i bånd! symbolsk at Supermarie temmer flekkene:) Og Supermarie må gjerne ha bart! OG kirsebærtreet står i bakgrunnen med Kaizers-gassmaske på og spiller på oljetønner
– En leo med millitæruniform, stående på en bart! Eller en leo med en bart som sløyfe, altså rundt halsen (evt på halen).
– Et vilt kaos av hester, ubåter, flagg, leoparder og annet. KAOS. Men orden. Orden i kaoset 🙂 En t-skjorte hvor det skjer mye, det er kult!
– ?Super? på brystet, og under teksten skal supermeteret være på full guffe, og rundt det skal det stå masse som er typisk deg. F.eks bart, kjøttkverna, tarm, hjerte, afghanistan and so on.
– Deg med kroppen til en leopard, ?kommer ut igjennom? framsiden! Eventuelt med teksten ?breaking through!? ?Fast forward!? ?SuperMarie? eller noe sånt! Kan også ha en leopardhale på baksiden eller noe sånt! Her er et eksempel på hva jeg mener: http://i1195.photobucket.com/albums/aa387/elinhenriette/superleopard.jpg
– Helst inneholde et jagerfly, DEG/altså trynet ditt, en bart/barter, kirsebærtreet og en leopard/leopardflekker.

Se skisser av andre sine plagg her for å få en følelse av hvordan det blir.

Dette er ikke betalt innlegg, det er kun basert på et forslag fra milrab.no og jeg vil høre om dere syns det hadde vært gøy, for det tror jeg! Jeg kommer heller ikke til å få noen andel av evt solgte plagg, det eneste «jeg» får er gleden av å dele ut et plagg til vinneren av konkurransen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *