deadlinerus

HJEMME FRA AFGHANISTAN!

Nei, nå tuller jeg. Jeg kommer alltid til å være litt i Afghanistan, derav det fraværende trynet.


foto: priv

Velkommen tilbake, Marie! Jo, takk. Jeg har vært i Afghanistan i fire måneder uten å ha vært der. Tullejente. Jeg flyttet inn i Mazar-e-Sharif mens kroppen ble igjen i Norge. Mental reise, sier jeg. Boken jeg har designet for soldatene som har vært ute er endelig ferdig, i dag var deadline! Hellige deadline! Det finnes ikke en mer intens dag enn det. Nå er over hundre sider ferdig designet med Afghanistan over hele seg! Det har vært en fryd og en fristelse å jobbe med boken, til tider har jeg hatt så lyst til å reise ned at det har gjort vondt. Gi meg ørkenkammo! Sett meg på flyet! Det er den eneste bandasjen som virker!!! Jeg hadde lyst til å klikke globalt da de snakket om å sende meg ned dit for å designe, husker dere det? Herregud, for en grill de satte fyr på da. Ooog slukket igjen…. MEN! Jeg kom i mål! I dag sendte jeg endelig/dessverre den afghanske babyen min fra meg til trykkeriet, og jeg gleder meg herfra til Afghanistan og hjem igjen til å få den i hendene mine. Skal jeg fortelle dere hva det står på side 3? «Design/layout: Marie Brudevold»

1 stk stolt lærling, nå kan jeg puste igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *