selve orgasmen på førstegangstjenesten

Fordelen med å være i Forsvaret i to år er at soldatene jeg blir kjent med gjennom årene alltid skal dimme, og det gjør de ikke uten å arrangere dimmefester! Selvfølgelig er det trist at de kommer og går inn og ut av livet mitt på den måten, men… Fest! For å sitere medredaktøren min i russeavisen vi lagde i 2009;

Ferden fra rekruttskolen til dimisjon fra førstegangtjenesten er som et 1 år langt samleie hvor dimmefesten er orgasmen. «Orgasmer skal nytes, gjerne sammen med alkohol og noen du er glad i. Eller no’ sånt.» Dimme læll!

Uansett. Da jeg bodde i Tigerstaden og tjenestegjorde hos Forsvarets mediesenter noen måneder i fjor, ble jeg kjent med de tigersoldatene som dimmer i sommer. I går hadde Espen dimmefest, og det er det sy…. I Hællæwood setter vi på CD-spilleren og slenger pølsene på grillen når det er fest, liksom. Nøyer oss med det. I Asker serverer de 7 stjerners middag og rigger et anlegg tatt ut av en annen verden, som sender lydbølger herfra til månen. Herregud!


Espen og Andreas.

Det var så bra i går! Nå gjør jeg meg klar til å dra på ny fest, så jeg har egentlig ikke tid til å snakke med dere før i morgen. Dette er forresten innlegg nr 1000 på supermarie.net! Jeg skulle egentlig gjøre big deal ut av det med ønskeinnlegg fra dere og hæla i taket, men jeg fikk prestasjonsangst av alle forslagene dere sendte på face og føttene ble kalde. Jeg skal lage mange av de innleggene dere foreslo, altså, men innlegg nr 1000 får snart et punktum. <- Der, blant annet. <- Og der. <- ET TIL! Åh, denne kan vi dra langt!

Nei, må løpe. Takk for de forrige 1000, dere, gjør dere klar for 1000 nye! Dere er en fantastisk hær å skrive for! Hjerte.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *