«I don’t like standard beauty – there is no beauty without strangeness.»
fotopriv. 2. juni 2011.

43 kommentarer

 1. Du er super du, supermarie 🙂

 2. Du er så modig! Jeg føler med deg, og håper at huden din vil bedre seg sånn at du nesten ikke merker sykdommen.
  Du fortjener noen ekstra plusser på bartometeret fordi du er så modig, og fordi du har en veldig fin kropp, og søt pusekatt.

 3. Du er tøff!

 4. Victoria

  Du er utrolig! Fortsett akkurat slik som du gjør og er, Marie. Skulle ønske jeg hadde slikt mot som deg. U go girl!

 5. Det er så utrolig tøft gjort av deg å legge ut sånne bilder! Noen ganger når jeg ser meg i speilet, er jeg på gråten av alle kvisene jeg har på ryggen. I over tre år knapt har våget å kle meg slik at jeg viser skuldre og rygg. Jeg sier ikke at jeg trøster meg med at du har det verre, men prøver å la meg inspirere av din åpenhet og evne til å få frem hva som virkelig betyr noe! (Innsiden såklart ;))
  Og btw: Leoparder er noen kjempeflotte dyr 😀

 6. Du er så modig, fin og fantastisk 🙂 Bildene er så fine og kunstneriske og bra redigerte!

 7. hjerte.

 8. Hei 🙂 Jeg bare lurte på om du har lasta ned noen spesielle brushes for å få sånn stjerneeffekt på bildene dine? Synes alltid bildene dine er så nydelige!

 9. Herregud! Du har så fin kropp!! og søt katt!

 10. Weyh, du er verdens raskeste du! Ikke feil å være leopard after all:)
  Du er nydelig, uansett!

 11. Det her er første gang jeg kommenterer. Har lest bloggen din lenge.
  Jeg vil bare si at du fortjener å høre hvor super du er. Du er en stor inspirasjon for meg og for mange andre. Og når du har en dårlig dag må du tenke på hvor super du er og hvor mye du bidrar med. Tusen takk!

  Sitatet er nå skrevet ned på døra mi, btw. Jeg samler på dem, og dette var veldig fint.

 12. Du er fantastisk.

 13. Noe positivt har jo leopardtilstanden ført med seg, den gir veldig sterke og ekte bilder! : D Flott er du Marie (:

 14. Du er skikkelig fin, og det er kroppen din også! 🙂

 15. Glemte å legge til at det er veldig modig gjort av deg å legge ut sånne bilder og åpne deg så mye som du har gjort/gjør! Kudos! 😀

 16. du er den fineste leoparden i verden 🙂

 17. ååh du er så fin

 18. Det ser ut som leopard jo!! Du er tøff og kul og fin.

 19. Flate, nå har jeg detti helt ut av alt som har med blogg å gjøre 🙂 Den positive siden med det er nå at jeg har masse innlegg å ta igjen!

  Håper psoriasisen(??)blir bedre etterhvert, du er super!

 20. jeg kommenterer så alt for sjelden, men må bare si at du er en inspirasjon. helt rå.

 21. Du er vakker og utrolig modig.

 22. Verdens tøffeste leopard!

 23. Du er den eneste som kan legge ut bilder av deg selv i bare undertøyet og slippe unna med det. Du er superfin, både med og uten leopardflekker!

 24. Tarm, hjerte og milt!

 25. Har du prøvd strutseolje? Onkelen til mamma slet med psoriasis hele livet, men det ble mye bedre etter at han prøvde det. Er jo verdt et forsøk!

 26. Vakre bilder 🙂 hvem har sagt det sitatet? likte det veldig godt!

  1. Ellinor: Jeg tror det er Karl Lagerfield!

   Tusen takk, alle sammen. Dere er herlige <3

 27. Sebastian

  Hei Leopardjenta!

  Jeg vil bare si et par ting…

  – Du er flott, både med og uten flekkene dine.
  – Du er nydelig, både med og uten flekkene dine.
  – Du er herlig, både med og uten flekkene dine.
  – Du er deilig, både med og uten flekkene dine.
  – Du er deg selv, både med og uten flekkene dine.
  – Du gir meg påfyll, både med og uten flekkene dine.
  – Du får det til å kile i magen min, både med og uten flekkene dine. (Ikke sånn forelsket, for jeg kjenner deg ikke – men sånn: SHIT, hun virker perfekt).

  Ikke minst skriver du bra, har meninger med innhold og er tøff som få. Jeg har rett og slett massiv RESPEKT for deg, ferdig snakka 🙂

  _Stor_ klem fra meg!

  Ps. Jeg har ikke bart – men er allikevel ganske ok 😉

 28. Caroline

  Du er nydelig Marie. Og ikke minst inspirerende.

 29. Du skriver så utrolig bra og du uttrykker sterke tanker og meninger med bildene dine! DERFOR leser jeg bloggen din! Du er fantastisk 🙂

 30. Vet du.. Du inspirer meg! Da jeg fikk vite at jeg skulle inn i forsvaret, så kom jeg magisk nok over DIN blogg. Jeg er veldig glad for det, fordi du er blitt en del av hverdagen min. Kan tenke meg at det krever mye av deg for å stå frem med sykdommen din, men allikevel så er du så modig og fattet. Jeg blir helt måløs over tingene du skriver, og så blir jeg i tillegg super imponert! Skulle selv ønske at jeg var mer som deg 🙂 Som sagt.. Du inspirer!

 31. Marianne

  Har psoriasis jeg også og fikk nettopp diagnosen. jeg har psoriasis i hodebunnen og på hendene, og vet nøyaktig hvordan det føles! Etter at jeg fikk det på hendene har jeg slitt utrolig mye med selvbildet mitt og hater å vise frem hendene mine.. bare det og måtte ta noen i hånden eller strekke ut hånden etter et glass som står på bordet foran andre er vanskelig! og jeg kan ikke tenke meg hvordan det må være for deg som har så mye som du har! du er heldig som slipper smerten og kløen, og jeg håper jeg en dag kan slippe dette jeg også.. Men vi må bare lære og leve med sykdommen 🙂

  Jeg synes hvertfall du er supertøff som tør å vise deg frem og fortelle om sykdommen! du er en kjempe inspirasjon og en kjempe pen jente! Jeg ser kjempe mye opp til deg 🙂 synes det er flott og se at andre som har det som meg, kan gjøre det til noe så positivt! du er bare super duper Marie og akkurat en slik vi trenger!!

 32. Du er modig, du, Marie 🙂 Modig og superfin <3

 33. Jeg drømte jeg fikk det i natt. Altså at jeg også ble leo. Jeg ble kjempe lei meg, men så kom du og sa den setningen som er overskriften her, og jeg klarte å leve med det helt fint. Yah in my dreams babe! Gleder meg til å se deg i overioverioverimorgen!

 34. Du er så flink Marie, så sterk! Stolt av deg, hjerte

 35. Du er fantastisk du. Og du vet, leoparder er flotte dyr! *Hjerte*

 36. Hola, leopard chica! Ville bare si at du er herlig, og at noen faktisk TATOVERER seg for å få de flekkene du har fått helt gratis (om enn ufrivillig..:/ ), og ingen av dem kan vel noen gang bli like hotte som deg 😉 Visste ikke jeg likte damer i uniform før jeg begynte å lese bloggen din for en tid tilbake…..;P Hot stuff, rawr! ;D

  Klem fra Antonio MED bart 😛

 37. herre. det ser sykt kult ut på bilder i alle fall! unikt.

 38. Vet leopardprikkene var poenget med bildene, men klarer ikke la være å legge merke til hvor nydelig kroppen din er!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *