can I mustache you a question?

kl 02:25

God natt, stjerner!

Jeg har sittet med eliten i hele kveld og klippet ut barter av sort papp, inspirert av t-skjorten med kart over barter som jeg fikk fra en av dere i posten. Dere, ass! Jeg gir meg over.

Nå har vi pyntet ferdig en milliard barteglass til bursdags-bartyet mitt, blåst tusen ballonger og sett minst like mange Sex og singelliv-episoder. Jeg sitter i en mental leopardkarusell for tiden, men alt faller liksom på plass når jeg er med de som…. Temmer leoparder. I morgen samles alle leopardtemmerne, både sivile og militære (æh kulturkræsj!) for å feire at jeg er bursdagstjej på søndag! Jeg gleder meg som en unge!

Ps. Det døde kirsebærtreet som så brutalt med myrdet av et dyr i høst har fått en levende sønn AKKURAT der han selv vokste opp! Han må vi bli kjent med.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *