fly on the wings of love

Når F-16 skjærer gjennom himmelen over deg og gir deg frysninger, når uniformen din tiltrekker seg eldre menn som humrer når du med glimt i øyet spør om de vil bli rekruttert før de fyrer løs med sin egen militærhistorie. Når du ser katalogene du selv har designet bli med publikum hjem, når pilotene du forlenget livet med kvelden i forveien flyr i spektakulær stil over folkemengden, solstrålene lager fregner i mammas kunstverk og alt utløser et smil som kunne lyst opp en hel planet. Den følelsen.


I går var den følelsen, også kalt flyshow, på Kjeller og jeg jobbet  i rekrutteringsstanden – akkurat som i fjor! Elsker det! Solfrid og jeg tøffet oss i uniform og spilte med ord. Det tok helt av, skulle tro vi var på en flyplass…. Også var vi det ;ppPPppPP


F(abelaktig)-16. Jeg er forelsket i lyden av den.


Så forelsket at jeg prioriterer å ta bilder i stedet for å beskytte hørselen.

Det kom en leser med utovertiss bort igår og spurte om jeg var hun som blogget, hun som hadde en sånn…. «…i bånd?» og så mimet han at han hadde noe i bånd. «Hehe, tissen.«, tenkte jeg og nikket fornøyd. Jeg elsker at dere kommer bort, leserne, hadde det ikke vært for at jeg er et ikke-ta-på-meg-menneske hadde jeg gitt dere en klem!


Seakinglove med noe annet i bånd.


Orgasmisk. foto: priv

Fortsettelsen på ubåtdagboken kommer senere i dag, kult at dere liker den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *