hei overflaten

Tenk at jeg skulle synke så dypt, dere… Jeg er fortsatt supergira og helt i hundre etter å ha vært to døgn under vann i en av Sjøforsvarets ubåter. Vi la til kaia kl 9 i dag tidlig, ekstasen har enda ikke lagt seg til noen jævla kai. Jeg har så mye å fortelle dere at jeg nesten ikke klarer å sitte stille, det eneste som stopper meg fra å løpe rundt og være helt ape er folkeskikken min. Jeg er på flyplassen og prøver så godt jeg kan å oppføre meg i henhold til det samfunnet forventer, jobber på spreng for å unngå å kaste bagasjen min veggimellom av fryd. Det er faktisk litt av en anstrengelse. Bare det å ikke skrive tusen utropstegn etter hver setning er fader meg en utfordring! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Jeg har masse bilder og dagbok jeg gleder meg til å dele med dere, måtte bare gi dere et livstegn! Det var nemlig spenning nok til at jeg et øyeblikk tenkte at jeg nærmet meg slutten. Det tenkte jeg, mens resten av besetningen lo… Haha! Wait for it!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *