typisk Marie

«Hei Marie, du trenger ikke være i Bergen før rundt kl 12.»

«Jess, jeg tar fly hjemmefra Rygge til Bergen onsdag morgen! Det tar bare 50 min. så fantastisk enkelt og greit!»

Litt senere:

«ASKESKY NÆRMER SEG NORGE…..»

…..

Litt senere:

«ASKESKYEN HAR LAGT LOKK OVER BERGEN»

Seriøst……..

«Jaja, jeg tar natt-toget tirsdag kveld i stedet da, bestiller komfortplass og alt går bra. 5 timer å slå hjel i Bergen gjør ingenting, satser på solskinn og smil overalt.» (Jeg har ikke vært i Bergen før, kan du si.)

Mamma bare: «Toget blir sikkert fullt pga asken, har du kjøpt billett?»

STRESS!!!

Jeg får tak i billett, kommer meg omsider på toget fra Rygge, løper fornøyd inn i komfortavdelingen og ser til min store glede at jeg får hele vognen for meg selv! Så ser jeg på billetten.

……

Jeg hadde 9 timer med tog foran meg og presterte å kjøpe komfortbillett bare til den ene timen fra Rygge til Oslo, de 8 neste er med standardplass. God natt, sikkert….

Og nyhetene bare:
«ASKESKYEN FORLATER NORGE.«

Jammen for helvete!!

Bra jeg fikk en fantastisk start på reisen til havets bunn, da… Jeg fikk heldigvis lurt til meg komfortplass fra Oslo til Bergen også, og lå hele natten i fosterstilling over 2 seter med iPhonen i armene. Det første jeg legger merke til når jeg våkner igjen, etter tidenes dårligste søvn, er at det dyret du ikke har lov å si navnet på i en ubåt henger i en jævla nøkkelring på vesken jeg hadde tenkt til å ha med meg ned. Flaks at jeg oppdaget det da og ikke 30 m under vann, det kunne blitt tilstander!

Nå sitter jeg i Bergen, da, og har bare 4,5 timer igjen å slå hjel før jeg går under! Jeg gleder meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *