til Bergen

Jeg reiser i kveld, dere! I morgen forlater jeg jordas overflate og jeg gleder meg som et barn! Alle kommentarer om klaustrofobi og hvor kjedelig det er etter bare 40 minutter i havet har jeg latt prelle av, jeg vil finne ut av alt det der på egenhånd. Jeg vet absolutt ingenting, det nærmeste jeg har kommet ubåt er i filmen om Ariel som jeg så da jeg var liten. Jeg er dødsnysgjerrig!

Pakkelisten er ikke så lang, jeg fikk beskjed om å ta med musikk og bok til de stille periodene, kamera, uniform og sandaler. Jeg tar med meg sølveplet også, så jeg kan skrive om alt med en gang inntrykkene, følelsene og tankene kommer. Jeg skjønner egentlig ikke helt at jeg i morgen natt sover på havets bunn, jeg som ikke engang tørr å dykke i sjøen uten å holde meg for nesen og knipe igjen øynene mens jeg ser livet passere i revy.

Er det noe dere lurer på om livet under vann? Dere kan spørre om ubåt-spørsmål frem til i morgen formiddag, så skal jeg ta de med meg på dypet og prøve å finne svar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *