terrorberedskap

ÅH, HERREGUD, HELE STEMNINGEN PÅ LEIREN ER SÅ….

Neida, jeg skal bruke innestemme.

Herregud, dere. Hele stemningen på leiren er så dramatisk for tiden! Heimevernet har øvelse og 137 Luftving (altså Rygge, hjem kjære hjem) er med på spillet. Vi satt i ro og mak og spiste taco forrige uke, ante fred og ingen fare, da høytalersystemet slo seg på og stemmen erklærte ØVELSE, ØVELSE, ØVELSE og terrorberedskap. Hårene reiste seg av bare ordet! Jeg følte meg ikke veldig stor i båtlua da jeg skulle gjennom vakta i mammas bil natt til lørdag, og vaktsoldatene skulle gjennomsøke den og fant tomme ølflasker i bagasjerommet.

«Jasså…?»

Det var like før jeg kastet meg hjelpeløst ned i asfalten og sverget på at det var mammas bil og at jeg ikke visste at de lå der, men så lukket de plutselig igjen bildørene, sa jeg kunne kjøre inn og… Det var det.

Jeg kan det med å overdramatisere ting for meg selv, iallfall. Akkurat som i går kveld, da en i HV plutselig mailet meg om at han så at jeg var pålogget sølveplet på Rygge-nettet og lurte på om jeg ville komme bort og se hva de drev med. Jeg dro forbi gardinene, kastet paranoide blikk i alle retninger og var bombesikker på at han drev med Internett-etterretning….

..helt til jeg kom bort til basen deres og det viste seg at sølveplet mitt bare hadde dukket opp på listen over delte macer på macen hans. Haha! Hvor dum…. Det var veldig hyggelig hos HV, han fortalte meg litt om hvordan en presseoffiser jobber, det er jo drømmen min, litt om øvelsen hjemmet mitt er en liten del av og ga meg en snyltekopp som suvernir. Jeg er så internasjonal denne uken, jobber i Luft, får innblikk i HV og går under vann med Sjø. Hvor er Hæren, liksom?

(Hær er’n! Hehe, wordplay.)


vet lua strider mot uniformsreglementet, høøørt det føøør….. Visste ikke da.

Ps. Nei. Det var (selvfølgelig) ikke Internett på havets bunn, så hvis jeg er stille et par dager vet dere hvor jeg befinner meg. Under the surface!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *