going under

Hei aper!

Superfornøyd! I går satt jeg hele dagen og jobbet hos Forsvarets mediasenter med Afghanistanboken jeg designer, og den er nesten ferdig! 128 sider drømmeland. Pakken med ferdiglest korrektur kom fra oppdragsgiveren min i Mazar-e Sharif (Afghanistan) her om dagen, adressert til meg, så nå har iallfall NAVNET mitt vært der nede. Det er da noe.

Etter jobb løp jeg ut i Tigerstaden for å møte Erik, mannen som fikk gleden av å gi meg en brief om livet ombord på ubåt. Jeg fikk svar på de dumme spørsmålene mine om det finnes Internett under overflaten (herregud, Marie!!), om hvordan røykerne klarer seg flere uker under vann og hvorfor det ikke er lov å si navnet på dyret-som-vrinsker når du er ombord. Se, Erik, jeg øver meg!

Nå er det ikke lenge til jeg pakker baggen (IKKE sekken, for da får jeg ikke lov å være med, seriøst), drar til Bergen (uten gummistøvler og paraply, for hvis jeg tar med det får jeg heller ikke lov til å bli med) og går under. Jeg skal fortelle dere om alle disse rare ikke-ta-med-deg og ikke-si-det-tingene senere.

Herregud, jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg og hvor fantastisk spent jeg er på hva det er jeg egentlig skal ut på.

«Jeg skal i ubåt.»
«Fy faen, det hadde jeg faktisk ikke turt….»
«Hm?»
«Du skal være UNDER VANN i tre dager!?»

……

Når du sier det på DEN måten…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *