137 luftving

God aften!

Jeg venter på en pakke fra Afghanistan i disse dager, og bruker ventetiden på å designe, ta pushups og designe litt til. Her om dagen klarte jeg 5 pushups, dere, takket være to av dere! Hun ene som ba meg ta 50 pushups tilsammen hver dag, og hun andre som tipset meg om pushup-appen til Iphone. Den heter DropAndGive og lager froskelyd, hver gang eplet mitt kvekker kaster jeg meg slavisk ned og gjør som den sier. Uten den som en irriterende påminnelse 5-6 ganger daglig hadde jeg aldri i verden tenkt tanken på å ta pushups så ofte, haha! Det er alltid like spennende om noen får med seg at jeg faceplanter i gulvet på kontoret ca 1 gang i timen. Glad jeg ikke sitter i et kontorlandskap…..


foto_priv

Og sånn går no dagan….. Transportjegerne inviterte til grilling i dag, det var dødshyggelig! Hver gang det er fisk i messa (det vil si anhver dag) blir alle soldatene paniske, superkreative og går sammen for å finne en utvei. Utveien i dag smakte himmelsk!

Nå har jeg akkurat Rygget igjen etter å ha vært hjemme hos skaperne og sagt hade til pappa. Han drar fra oss på bursdagen sin og blir borte i tre uker, den jævelen! Ønsk han god tur, da, dere. 🙂 Superpappa skal lade batteriene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *