#4 you’re a lovekiller

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få ting ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.


fotoprivat

Alt ved deg gir meg en følelse i hjertet som jeg ikke har kjent på lenge. Jeg ser deg, og jeg blir varm og kald og glad og rar. Når noe nytt fra deg dukker opp på wallen på facebook, danser hundre millioner krypdyr en vill dans i magen min. Når du ser på meg og smiler, blir verden til en boble som bare du og jeg er inni, og ingen andre kan komme inn i den. Min boble. Din boble. Vår.

Du sier at du liker meg. Du kysser meg som om du er sulten og ser på meg som en kattunge på jakt etter kjærlighet. Som en hengiven hund. Du tigger, men tør ikke helt spørre. Du er for forsiktig til det.

Alkohol skaper ofte mot. Det gjør det også hos deg. Mot til å si at du vil ha meg. At jeg betyr noe. At du er glad i meg. Sånn som jeg vil ha deg, sånn som du betyr noe for meg, sånn som jeg er glad i deg.

Så smeller det. Hardere enn jeg skulle ønske. Du vil ha meg, men du vil ha henne også. Og du greier ikke bestemme deg. Tårene dine var det jævligste jeg har sett på lenge.

Og HVA FAEN kan jeg gjøre nå? Ingenting. Du angrer, sier du. På det vi gjorde. På grunn av henne. Jeg angrer også ? på grunn av deg. For hva er vel du verdt av min tid og energi, når jeg ikke er den viktigste for deg ? og du er den viktigste for meg.

Jeg vil snu. Jeg vil ikke ha en knyttneve i magen og en kniv i hjertet hver gang jeg tenker på deg. Fuck deg, for at du får meg til å føle på denne måten.

Jeg vil ikke mer ? men jo…

Hilsen temmelig frustrert og forelska 18-åring.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *