#4 you're a lovekiller

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få ting ut av systemet, bare… Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.


fotoprivat

Alt ved deg gir meg en følelse i hjertet som jeg ikke har kjent på lenge. Jeg ser deg, og jeg blir varm og kald og glad og rar. Når noe nytt fra deg dukker opp på wallen på facebook, danser hundre millioner krypdyr en vill dans i magen min. Når du ser på meg og smiler, blir verden til en boble som bare du og jeg er inni, og ingen andre kan komme inn i den. Min boble. Din boble. Vår.

Du sier at du liker meg. Du kysser meg som om du er sulten og ser på meg som en kattunge på jakt etter kjærlighet. Som en hengiven hund. Du tigger, men tør ikke helt spørre. Du er for forsiktig til det.

Alkohol skaper ofte mot. Det gjør det også hos deg. Mot til å si at du vil ha meg. At jeg betyr noe. At du er glad i meg. Sånn som jeg vil ha deg, sånn som du betyr noe for meg, sånn som jeg er glad i deg.

Så smeller det. Hardere enn jeg skulle ønske. Du vil ha meg, men du vil ha henne også. Og du greier ikke bestemme deg. Tårene dine var det jævligste jeg har sett på lenge.

Og HVA FAEN kan jeg gjøre nå? Ingenting. Du angrer, sier du. På det vi gjorde. På grunn av henne. Jeg angrer også – på grunn av deg. For hva er vel du verdt av min tid og energi, når jeg ikke er den viktigste for deg – og du er den viktigste for meg.

Jeg vil snu. Jeg vil ikke ha en knyttneve i magen og en kniv i hjertet hver gang jeg tenker på deg. Fuck deg, for at du får meg til å føle på denne måten.

Jeg vil ikke mer – men jo…

Hilsen temmelig frustrert og forelska 18-åring.

10 kommentarer

 1. Hei, temmelig frustrert og forelska 18-åring. I know the feeling. Hilsen temmelig frustrert/forelska (periodevis) 19-åring.

 2. Shit, det var bra skrevet! :))

 3. du får ikke sympati når du er «den andre kvinnen». tenk på hvordan hun andre, den som hadde han først føler det, du.

 4. Jeg har opplevd å være den tredje kvinnen en gang. Sugen følelse. Særlig når du finner ut om en av de andre under en drikkelek på fest.

 5. Kommer flere tog som min far pleide å si 🙂

 6. han som inspirerte til roast programmet lover

  alle har det sånn.
  vel ikke de som får alt de vil ha.
  for dem er dette en annen verden.

  tommelregelen er at om man er skikkelig forelska så er det et tegn på at man ikke har sjangs.

  kroppen gir deg et signal som kalles smerte, og om man ikke dør av den så kanskje man får styrke nok til å forstå følelsen neste gang og ikke gå inn i seg selv og være flagre.

 7. Au. Glad jeg ikke vet hvordan det er..

  Jeg var på vei til å kommentere bildet før jeg hadde lest innlegget så nå føles det teit men jeg bare må. Jeg har den samme bamsen bortsett fra at jeg har den aller aller største som jeg kunne vinne på lykkehjulet på liseberg! Han heter bjørn og har hull i hjertet sitt, bokstavelig talt. Han er ofte den som vinner nachet også.

 8. <3 been there done that !

 9. Jeg har bursdag i dag, og i dag er jeg glad, likevel har jeg alltid hatt skuffende bursdagsfeiringer med venner nesten. Og i fjor så sa ingen gratulerer med dagen på skolen, fordi ingen husket det…

  og så er det mye mer, men jeg orker ikke skrive om det nå.

 10. e d nån sjekkesider før å treffe single befal?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *