marry me

Hei leserne!

Jeg har min aller første helg på basen, og det er faktisk ikke så verdens undergang som jeg trodde det skulle være! Jeg rømmer som regel til Hællæwood, Tigerstaden eller andre verdensnavler så fort jeg får sjansen, men 137 Luftving viste seg å være hyggelig det også! Etter gårsdagens eventyr i byen med pølse-i-vaffel, startet vi dagen derpå med å padle ut til en øy, av alle jævla ting…. Brigaderens datter skulle ha utdrikningslag, og vi ble spurt om å hjelpe til i solskinnet. Selvsagt!

Leiren har verdens koseligste sommerplass nede ved sjøen, bygget av amerikanske soldater. Vi padlet (for første gang i mitt liv, STOLT) derfra over til øya hvor vi satt opp noen poster og quizer til jentene, og flesket oss i solen hele formiddagen. Jeg elsker at det snart er sommer!Snakker om Brudevold, etter at alt var over og grillmaten var spist, ble bruden pisket gjennom en militær hinderløype. Ulempen ved å være datter av en gullstjerne, sikkert…. Jeg hadde kjempelyst til å frikeløpe etter henne, jeg elsker hinderløyper i militær stil! Jeg lot være, tenkte det holdt med ett tilfelle av Brudevold. (Vold mot bruden, ikkesant, den hysteriske vitsen som har forfulgt meg helt siden jeg så dagens lys…)

Gøy! I morgen skal jeg jobbe under veterandagen på Akershus festning, og snart er det flyshowsesong igjen! Jeg elsker det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *