påskekonkurranse

Dere er utgangspunktet i alt jeg har opplevd og oppnådd med bloggen det siste året, og jeg får aldri, aldri, aldri nok av kommentarene deres, tilbakemeldingene jeg får, mailene dere sender og de håndskrevne brevene ut av det blå. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi sett for meg at jeg en dag skulle fange oppmerksomheten til flere tusen mennesker, men herregud så glad jeg er for at dere kom inn i livet mitt! Til og med venninnene mine skryter av dere når jeg møter de, hvis ikke DET sier alt så vet ikke jeg.

«Seriøst, JEG blir glad av leserne dine, Marie! De er så bra!»

Jeg vil så gjerne gi noe tilbake, så i samarbeid med søte Kathrine og Flamingo.no kan dere vinne et helt sett med bartetatoveringer! Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive en setning som inneholder ordet «bart» i kommentarfeltet, så trekker jeg en av dere som får tilsendt et brett med barter i posten. Livet med bart på fingeren er fabelaktig, folk som ikke har sett den før smiler og ler når jeg drar frem tatoveringen min i tide og utide. Smilprodusenten!

Husk å legg ved kontaktinformasjon så jeg får tak i dere, da 🙂

Lykke til og GLAD PÅSK!

AVSLUTTET!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *