løper om kapp med påskeharen

«Skal du ha påskeegg i år også, Marie?»
«Er jeg ikke ungen din i år også, mamma?»
«Jo…»

My point exactly…..

Nå skal jeg ut og jogge sånn at jeg kan spise påskeegget med god samvittighet. Jeg lukter allerede svette etter å ha reist hjem fra L, så jeg kan jo like godt jogge på meg en grunn til å lukte nettopp det.

I fare for å ligne en treningsblogg, skal jeg bare nevne for dere i en bisetning at jeg har gått opp fra 0 til 2 militære pushups igjen! Det høyeste antallet jeg har vært oppe på er 3, helt til jeg ble grepet av latskapen igjen og rykket tilbake til start. Det er bare å mobbe meg for å ha vært i Forsvaret i 1 år og 1 måned uten å klare en eneste militær pushup, forresten. Jeg er vant til det. Jeg har lovet meg selv at jeg skal klare minst 10 før januar, da går nemlig lærlingkontrakten ut og drømmen er å bli sendt på GBK* og bli sersjant etter bestått fagprøve.

10 usle pushups, Marie. Det klarer du.

(innlegget er laget etter mitt eget treningstips nr 1.: Ta bilde av deg selv i treningsklær og legg ut på face, blogg, whatever. Da innbiller du alle vennene/følgerne dine at du faktisk er flink og skal trene, og hvis du DA ikke trener blir du spist av samvittighetsbikkja. Bjeff. Flere tips her)

Klar ferdig gå!

*Grunnleggende Befalskurs

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *