introducing the supermeter

Dere har sikkert sett det allerede, men jeg har født en ny header og et nytt supermeter til oss!

Supermeteret har vært veldig diskrè i det siste, så jeg kan introdusere dere nye for han så dere henger med videre 🙂

Hver gang jeg gjør noe mot normalt supert eller fullstendig elendig slår det ut på det såkalte «supermeteret», som har stått giv akt i snart ett år og hoppet frem og tilbake – avhengig av de tallene gulrotsjefen har liret av seg i tide og utide. («Gulrotsjefen» er han som var sjefen min da jeg kom til Rygge militærleir, og har fungert som en mentor for meg når det gjelder å blogge om livet i Forsvaret.)

Et supermeter fungerer som et speedometer, bare at det ikke måler fart. Meteret måler hvor «super» jeg egentlig er, og har en skala fra -100 til +100 som har danset viltert hele året i form av glad tiss og lei-seg-tiss. Nå har jeg redesignet den om til en bart, som går fra rufsete og ustelt til fin og velpleid – avhengig av hvilken score jeg får. FORNØYD!

Dere som bor her… Hva syns dere om… alt?

UnderBART! Nå skal jeg bare fortsette å være super og usuper og håpe at noen gir meg en ny score snart. 🙂 Grunnen til at den står på 0 i skrivende stund er fordi jeg dro til København uten å ta med dere…. Fullstendig elendig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *