daddys little girl


foto priv, musikk Frankie J – daddys little girl

Jeg har vært ute i UV-paradiset i hele dag og fikset i hagen, tegnet skisser for broren min og vært på stranden sammen med C helt til solen gikk ned i det glitrende havet. Livet sitt! Jeg plasserte etterhvert pappa ut i solen også slik at jeg hadde noen å gjøre hagearbeid sammen med. Ikke at han bidro så mye, han bare satt der som han alltid gjør. Tullepappa.

Da jeg var liten mistenkte jeg han for å fake hele rullestolsituasjonen bare for å snike seg unna arbeid og familiemiddager. Hver gang mamma, broren min og jeg dro noe sted, kastet jeg mistenksomme blikk mot huset og så for meg at så fort vi var utenfor rekkevidde kom han til å sprette opp fra stolen sin der inne og løpe rundt i huset i vill ekstase over en så lettlurt familie. Haha!

Syns du drar den litt langt, pappa. Du kan reise deg opp nå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *