en feberfantasi og ti barter

#1 Bartetatovering #2 Bartesmykke #3 Bartering #4 Bartekopp #5 Bartesmykke pt II #6 Bartepute #7 Bartebabybody #8 Bartetattiser, fake #9 Stor bart på veggen

#10 Barteglass fra Urban Outfitters, København. Tiende bidrag til bartefamilien min, den begynner å bli stor! Dere kommer til å elske barte-conversene mine, det gjør iallfall jeg! Beina får liksom fart med bart 🙂

Jeg har begynt å bli syk, dere. Jeg er ikke typen til å avslutte noe jeg har begynt på før jeg er ferdig, men det passer bare ikke nå. Gjør meg heller syk de ukene uten innhold, de ukene hvor jeg krampeaktig legger hvilke som helst planer for å slippe å sitte apatisk under den store barten. De ukene kan jeg godt selvmedlide og sove meg gjennom. Denne uken er selvfølgelig full av action og da er ikke feberen så hjertelig ryggradelig velkommen, egentlig.

Nå skal jeg løpe ut og gjøre ærend før den knekker meg helt. Håper dere smiler, for da er dere så nydelige! Hade!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *