jeg ser dig ude i mængden, og skipper lige et hjerteslag

Åssen har du råd til å reise så mye med de små militær casha?
Dublinturen kostet rundt 800 kr med fly og hotell, København rundt 700. Jeg bor og spiser gratis i militæret, og da har jeg flere tusen penger hver måned som jeg kan bruke på hva jeg vil. Livet i grønt er skjønt! (Jeg har forresten ikke små militærcash lenger, jeg har dimitert, blitt 2. årslærling og gått opp i lønn. Smil.)


Her burde Norge hente litt inspirasjon!


«Unnskyld, hvor er sentrum…?» «….dere ER i sentrum.»


Sydenhavn!


Idyll


Kjipt å være skilt. Hehe.


fotopriv

Hver gang jeg setter mine 37/38 converse i et annet land, liker jeg Norge litt mindre. Gresset er alltid grønnere på andre siden, alle andre land er så mye bedre. Menneskene i resten av verden smiler mer, temperaturen er deiligere, ølen er billigere, bygningene er finere, jeg kan holde på for alltid. Det eneste som virkelig sjarmerer meg med Norge er fjellene og naturen, og der er jeg så og si…. aldri.

Anyways. Vi reiste med DFDS fra Tigerstaden til Sydenhavn, hvor vi hadde 7 timer og utforske byen på før båten dro igjen. Båten var like fantastisk harry som jeg trodde, og det eneste lyspunktet i menneskeheten var den altfor perfekte Anders som jeg skal fortelle dere om senere. Veien ned var så bølgete at jeg bølget rundt på Topshop hele lørdagen også, superfacinerende! Jeg fant forresten 9 nye barter som jeg tok med meg hjem, skal vise dere de og, litt senere. Nå har jeg akkurat startet det nye livet mitt med å trene i to timer, nemlig, så nå skal jeg dusje før jeg sovner stille inn til dobbelt episode av Sex og Singelliv.

Ps. Jeg er så glad på mamma og pappas vegne at det ikke ble noe designoppdrag for meg i Afghanistan. Hadde jeg reist ned hadde jeg nemlig sittet akkurat i det området hvor Siri Skare ble drept i helgen, tenk hvilken redsel det hadde gitt dem. Vi hadde ett minutt stillhet for Siri på Stjernebygget i dag. Det er så forferdelig… Hvil i fred!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *