candy for eplene

Eplet mitt har blitt en jungel av apper, det er så facinerende at det finnes en app for alt! Den verste appen jeg vet om er shotgun free. Da broren min dro frem den og begynte å sikte på meg med iPhonen sin og «skjøt» meg med appen, hadde jeg lyst til å hylskrike. Jeg ble faktisk skikkelig forskrekket over at han kunne gjøre noe sånt.

HAN SKJØT MEG MED APPEN SIN!

Uansett. Det var en av dere som lurte på om jeg kunne anbefale noen apper. Jeg kan fortelle dere om de jeg har som er nyttige, iallfall. Alle de jeg nevner er gratis å laste ned, jeg er supergjerrig…

Twitter har jeg aldri skjønt poenget med, men jeg har det jo og da er appen veldig ålreit! Twitter gjør at du kan oppdatere leserne/vennene/følgerne dine overalt, heletiden hvis du vil – uten å måtte tvinge frem nok tekst til et helt innlegg. Twitter er til for å gjøre en lang historie kort.

Togtider er kjempekjekk for de som toger mye. Jeg har blitt en Tigerstaden-Hællæwood-pendler, og da forteller appen meg hele tiden når neste tog går, om det er forsinket, hvilken platform og alt jeg trenger å vite. Den er alltid oppdatert på det siste, superpraktisk!

Wikipedia. Trenger ikke utdypes. Jeg føler meg vanvittig opplyst til enhver tid takket være den.

Donorkort er et «bevis» på at hvis jeg dør, vil jeg at de som trenger det skal ta organer fra kroppen min. Den gjør ikke så mye mer enn å fortelle de som finner meg at jeg er en organdonor, egentlig.

Oversette-appen er selvbeskrivende, den oversetter.

TVGuiden er awesome, det er bare å poke den så har du kveldens TV-program i hånda.

Drinks inneholder en rekke drinkoppskrifter som er perfekt å ta med seg på fest!

Backgrounds-appen har kjempemange kule bakgrunner for iPhone, som er enkle å laste ned og ser veldig bra ut. De fleste iallfall. Resten er hinsides grelle.

Bump gjør at du kan bumpe en annen med bump for å overføre filer, i stedet for å sende via mms, bluetooth eller noe annet avansert. Å bumpe vil si at du tar iphonen i hånda di og slår den mot mottakerens hånd – med iphone i. Både sender og mottaker må ha lastet ned bump-appen for at bumpingen skal fungere. Tenk at det går an å sende hverandre filer bare ved å kline til hverandre, hvor fett er ikke det?

Shazam er så lur! Hvis jeg hører en fin sang på radioen som jeg ikke kan navnet på, trykker jeg på appen og lar den finne det ut for meg. Da tar den opp deler av låta og finner ut tittelen på null komma niks.

Viber gjør at du kan ringe gratis til alle andre brukere som også har lastet ned viber-appen.

Oneliners-appen er gull verdt. Dere aner ikke hvor mange familiemiddager som har blitt reddet ved at èn av barna drar frem appen og kjører på med de tørreste vitsene. Familien har aldri vært lykkeligere enn den er rundt oneliners-appen. «Hvilken belysning var det på Noahs ark? Flombelysning.» «Eple nekter, de kneip brødet, men siktet hvetemel!» «Geilo, men Lofoten?» Haha!

APP(s)ropo. Har DERE noen å anbefale? Jeg er sulten på nye apps!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *