du er finest når du smiler

Militærredet blir bare finere og finere, i dag fikk jeg ny kommode, hang opp nye gardiner og i løpet av uken kommer den gigantiske barten jeg bestilte for å ha på veggen. Gleder meg! Mangler bare kirsebærtreet så er det fullkomment her inne.

I dag var jeg så fornøyd at jeg tok meg selv i å se på en liten grusstein på asfalten og tenke «Herregud, så utrolig fint at den ligger akkurat der…» Jeg vet, helt fjernt. Det er som om solstrålene har fjernet alt av snø og bekymringer, og at de har sluttet å lage skygger. Bare fryd og gammen!

Solen ble ikke noe svakere da jeg så mailen om gulrot nr 2. Jeg plukker den opp i mai, den ligger bokstavelig talt på dypt vann. UBÅT, dere!! Jeg skal være med i ubåt! Gulrotsjefen har gjort det igjen. (Han er forresten nominert til å vinne likestillingsprisen 2011, dere militære lesere med tilgang på Intranett burde stemme! Stian N Nilsen for president.)

Nå skal jeg ligge å stirre i taket igjen, fortsatt søvnløs! God natt, lesere. Husk at det er i motbakke det går oppover!

Hjerte nyre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *