#3 Det eneste jeg ikke likte ved disse jentene var måten jeg behandlet de på

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over lovelife og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få ting ut av systemet, bare? Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.

Da jeg leste denne mailen ble jeg først og fremst imponert, den skiller seg sånn ut fra de andre kjøttkverninnleggene. Å faktisk kaste seg selv i kjøttkverna står det stor respekt av, tenk å ha så selvinnsikt at du ser selv at du behandler de rundt deg dårlig. Det er en styrke ikke mange har, og jeg håper du klarer å snu den til noe positivt en dag!
– Marie

Tidenes dårligste kjæreste, ja – det er meg… Gutt på 22, helt normale interesser, godt trent, fast jobb med god inntekt, eget hus, fin bil og…. Pyroman.

Jeg brenner alle bruer andre prøver å bygge opp og underbevisstheten min elsker å såre de som blir glad i meg, spesielt kjærester.
Hvis du vil krangle om de minste ting, leke stum-leken i mange timer, prøve og lage en krangel ut av ingenting eller rett og slett bare skrike unødvendige ting til hverandre kan du komme og besøke meg.
Min første seriøse kjæreste, at hun ikke slo meg var nok bare fordi hun var redd for at jeg skulle slå tilbake. Jeg kommer aldri, ALDRI! til og bruke fysisk makt mot ei jente, men jeg er en jævel på og gjøre livet til de som prøver å bli glad i meg til et helvete.
Jeg tror sikkert at jeg kan gjøre noe med det, men vet ikke hvordan.
Jeg ønsker og gjøre noe med det, men vet ikke hvordan.
Jeg håper jeg kan gjøre noe med det, men jeg vet ikke hvor håpet skal komme fra.

Dumpa dama i går og jeg gjorde det på en melding. Ja, jeg vet at jeg er en dust! Har aldri nektet for det heller, men jeg klarer bare ikke og styre meg selv noen ganger… Nå tok hun ikke telefonen og hun ville ikke møte meg heller, sånn hvis det går an og kalle det selvforsvar, selvom jeg vet at det ikke har noe og si; jeg er en DUST! Vet ikke hva venninnene til ex’en kaller meg, men dust er uansett ikke dekkende for den drittsekken jeg er. Kan ikke noen bare komme og gi meg bank? Jeg vil kjøre meg selv i kjøttkverna fordi jeg ikke har selvdisiplin nok til og være tidenes beste kjæreste. Uansett hvor mye jeg vil så sier noe i hodet mitt at det bare ikke går og være hyggelig mot søte, snille, omtenksomme og jenter generelt.. Hadde 3 utrolig gode venninner også, men droppa kontakten med de fordi jeg… Ja, vet egentlig ikke, bare var drittsekk… De prøvde og prate til meg og fortsette et vennskap, men jeg bare avfeide de på flekken. Kald som en isbre… Så nå sitter jeg i sofaen alene og drikker øl, har ingen og prate med, ingenting annet og gjøre en og hate meg selv for all dritten jeg har gjort mot de som faktisk har prøvd og bli glad i meg.


foto priv

Uansett om du trykker dette eller ikke Marie, så skal du bare vite det at hvis du likte daten vår og håpet på at jeg ville be deg ut igjen,
så ville jeg nok uansett såret deg hvis du likte meg… Så da kanskje det var like greit at det ble med den ene daten…

Og til slutt, til dere jeg har såret og på andre måter har vært drittsekk mot: jeg tenker på dere alle hver dag og tenker på hvor mye jeg hater meg selv for det jeg har gjort!

– Skrevet av Gutt (22 år)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *