superwoman 4 president


Jeg får en Simba-feeling av det bildet her! Bare vent, snart blir jeg majestet.

Verdens vakreste mamma kom på besøk i det militære redet mitt i går! Superwoman, duken og sjokoladen var innflytningsgave fra henne og pappa. Det skled rett inn i landskapet! Vi ga landskapet en hylle også, diskuterte nye gardiner og snakket om bart over sofaen. DET SKJER, dere! Jeg må bare finne verdens største, sorte papp og en vm i å klippe først.

Verdens fineste Linda (vi har fulgt hverandre siden rekruttskolen, hjerte) kom også bort etterhvert, og da måtte vi plutselig sitte og oversette alt vi snakket om. Mamma er jo sivil, og når vi begynte å fortelle henne at «i-off bor på bk» og at «bk er mye bedre enn mk» skjønte hun INGENTING. Herregud… Sivile.

I kveld skal jeg på konsert med the Wombats på Rockefeller, klarer nesten ikke sitte stille! Jeg har nemlig met someone that makes me feel seasick, oh what a skill to have. Oh, what a skill to have.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *