russer med tiss i bånd

Dere aner ikke hvor flaut det var å maile over tissen til et trykkeri for å få et prisanslag på hva produksjonen kan koste. Jeg var så pinlig berørt at jeg følte jeg måtte legge ved en forklaring på hvorfor jeg hadde tegnet en kjempetiss med russelue på, og skyldte på dere. Haha!

«(…) Den er nå blitt en slags maskot for bloggen min, og leserne protesterer hvis jeg prøver å fjerne den.»


Screenshot fra tiss-i-bånd-galleriet på facebook. Bildene er av lesere med tiss-i-bånd-tskjorter på, dere er så nydelige! Haha!

Vi er litt av en gjeng, dere. Lenge leve.

Det er flere av dere som har vist interesse for å kjøpe en russetiss-i-bånd-tskjorte hvis jeg lager det, og jeg har nå fått en pris på hva det vil koste. For at jeg ikke skal gå personlig konkurs må jeg vite NØYAKTIG hvor mange av dere som faktisk har penger og med hånden på hjertet kommer til å kjøpe. Jeg skal nemlig bestille opp et lite lager hvis det er mange nok av dere som vil ha, og da er det forferdelig trist å sitte igjen med ca tusen russetisser i bånd hvis dere plutselig ikke skal ha allikevel. Dere ser den…

T-skjortene kommer kun til å ha motiv på foran, altså tissen med lue, jeg kommer ikke til å trykke på årstall eller noe mer. Motivet ser sånn her ut:


Fargen på lua kommer til å variere etter hva slags russ dere er. 🙂 En tskjorte kommer til å koste 200,- inkl. frakt. Hvis dere svarer på skjemaet under, VÆR SÅ SNILL å la svaret deres være bindende sånn at jeg slipper å tisse meg ut økonomisk….. Det jeg må vite er

1. Kommer du, med hånden på hjertet, til å kjøpe t-skjorte hvis jeg bestiller opp?
2. Hvilken størrelse vil du ha? (de blir i unisex-størrelser)
3. Er du rød, blå, grønn eller sort russ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *