treningstips for de avanserte late

De to øverste har jeg skrevet før, men jeg tenkte det var snilt å samle alle treningstipsene i ett innlegg, jeg.

1. Ta bilde av deg selv i treningsklær og legg ut på face, blogg, whatever. Da innbiller du alle vennene/følgerne dine at du faktisk er flink og skal trene, og hvis du DA ikke trener blir du spist av samvittighetsbikkja. Bjeff. Det holder evt å skrive at du skal trene i statusen din eller twitter, samme effekt.

2. Kle på deg treningstøy før du evt drar ut i butikken for å kjøpe hva enn det er du skal kjøpe. Da får du sikkert noen blikk og tanker om at ?woow, h*n skal trene, fader jeg kunne ønske jeg var like flink og hadde like mye selvdisiplin?. Hvis offentligheten tenker at du er flink til å trene, må du leve opp til de tankene, hvis ikke kommer bikkja igjen, ikke sant?

3. Ta deg en løpetur langs en trafikkert vei. Da har du publikum hele tiden, og da er det flaut å stoppe opp – du må løpe nonstop.

4. Sett deg realistiske mål. Løp fra der du er til den lyktestolpen du ser 20 m fremme, hvis du ved lyktestolpen kjenner at du ikke omkommer av å løpe 5 m til, gir du gass 5 m til. Press deg selv litt og litt på den måten, så skal du se du får beachbody 2011! Det kan også være mål som f.eks. 4 pushups, 10 situps og så kan du bygge forsiktig videre når du har klart målene du har satt deg. Jeg er på 2 pushups, målet mitt er 3. Haha! Militærjentæ si.

5. Finn motivasjon i følelsene dine. Er du sint, ikke bruk opp energien din på å være det når du kan bruke den til noe positivt i stedet. Bruk den på å løpe det fra deg. Å trene gjør deg fin både på innsiden og utsiden, helt sant! Det fungerer like bra hvis du er lei deg eller veldig glad også, de fleste følelser kan være drivkraften i en treningsøkt. I dag fant jeg motivasjon i søvnløsheten min, haha! Jeg er så energisk for tiden at jeg ikke får sove, og tenkte at hvis jeg trener sovner jeg med en gang. Spent på om det virker….

6. Balanser hverdagen din. Hvis jeg ikke klarer å motstå godteri, brus og dritt, kommer den samvittighetskjøteren igjen og jager meg ut i noe fysisk. I kveld skal jeg feks ta en øl, og da kom jeg bikkja i forkjøpet. Jeg har allerede trent så jeg tillater meg selv å ta en øl, uten at bikkja skal komme og gi meg skabb.

7. Hør på kroppen din. Vær bevisst på den, føl at det er beina som bærer deg når du løper og finn en teknikk slik at de kan løpe «av seg selv», mens du konsentrerer deg om å ta kontrollen over pusteteknikken din. Finn et tempo hvor beina går og pusten din blir pust – ikke pes. Når du føler deg trygg i det tempoet, kan du øke til litt pes igjen før du tar kontroll og gjør pes om til pust igjen.

8. …eller gjør som jeg; løp med DRITTHØY musikk sånn at du ikke hører pusten din i det hele tatt, for det å høre min egen pust og pes mens jeg løper er dødsdemotiverende.

Husk at jeg egentlig er clueless på det jeg driver med, da. Jeg har ingen treningsbakgrunn i det hele tatt, og er egentlig så lat at jeg i utgangspunktet (teoretisk sett) ikke skulle ha kommet meg gjennom rekrutten. Disse tipsene er bare noe dritt jeg har kommet frem til basert på min egen fysiske form og tenkemåte. Jeg er så lat at jeg må lure og tvinge meg selv til å trene. Lettlurt 🙂 Disse tipsene er sikkert peismat for treningsveiledere, men de fungerer for meg – så det kan jo hende de virker for noen av dere også!

Har dere noen smarte tips å tilføye?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *