Jesus er veien. Jeg holder meg på fortauet.


X’en og plantene mine flyttet inn med meg i går, og i dag har jeg kjøpt masse fine ting til redet mitt. Gleder meg til å gi rommet en touch of Marie! Bildet jeg holder i laget jeg i dag, ut av alle kvitteringer, billetter, postkort og bilder jeg har spart på gjennom hele livet. Jeg klarer jo faen ikke å kaste det, så det var like greit å lage noe fint ut av det i stedet for å la det ligge i en bortgjemt eske av glitter. Hver eneste ting på bildet har selvfølgelig en hysterisk historie bak seg, som jeg skal ligge og glise av hver kveld før jeg sovner. Jeg tror det nye livet mitt blir et happy life!

I går ble jeg tatt med ut i Moss, på konsert med Jaa9 og Onkel P, sprit og øl. Veldig ålreit! Heldigvis glemte kroppen min å bli fyllesyk i dag, så i kveld er det påfyll! Jeg møtte en nydelig leser i går også, hun kom bort og sa kjempemye fint, veldig mye rart og så ble jeg med henne for å tisse litt. Jeg er den typen blogger som blir med leserne sine på toalettet, ikke sant….

Må sminke mammas kunstverk, håper helgen deres er super! smil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *