wordplaystation

Det var ingen kort prosess å skaffe nytt Kongeriket Norge-kort, dere. Det er kort vei fra kontoret mitt til kontoret der de fikser kort, men vi brukte ikke så kort tid på det allikevel.
Jeg skal være kortfattet.

Kort fortalt måtte det mange korte samtaler til, med en hel kortstokk av mennesker, før vi endelig fant ut at veien til nytt kort egentlig var ganske kort allikevel. Og så tok den hyggelige kortmannen nytt bilde av meg til det nye kortet mitt, det tok veldig kort tid! Det var kanskje litt kortsiktig at jeg fikk utdelt et kort som bare varte ett år når jeg ikke skal være i Forsvaret så kort, jeg skal jo være her et kort år til, til januar 2012!

Korttenkt, ass…. Kort sagt.

Jeg har aldri vært så lykkelig som da jeg forlot kortkontoret etter en hel SAMTALE basert på kort(ord)spill med en av de som jobbet der! Awesome!

I dag feirer jeg og militæret ettårsdagen vår. 17. Mars 2010 snublet jeg inn porten på Madla etter å ha utslettet mitt sivile liv fullstendig, for å legge et massivt press på at jeg måtte klare meg i det militære. Jeg fikk highscore, og det har vært det beste året i mitt liv! Jeg mistet kanskje en hånd å holde i, snublet litt i lærlingplassen og blogget på meg noen stormer i et vannglass, men jeg tar smilet mitt som et tegn på at over skyene er himmelen alltid blå. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *