BART, lett!

Herregud, i går besteg jeg Black Tower med verdens største vinglass!foto priv

Shaun Bartlett inviterte «Supermarie+1» til å komme på konserten hans på Dattera til Hagen i går. Det var så bra! Musikken hans er som balsam, søk han opp på Spotify og hør på «Miles from the city lights» feks. Nam! Jeg ble selvfølgelig ikke superdrita, og våknet ihvertfall ikke opp til en iPhone full av meldinger fra en ukjent jeg ikke HUSKER å ha gitt nr mitt til engang 🙂 Kryss fingrene for at han var pen!

«Hei søta. Skal vi komme?»
«Hvem er du? :p»
«Haha t-banen i stad :p»

????????

I morgen fortsetter jeg med å prøve å leve det sivile livet, og gjett hva jeg skal? JOBBE! Jeg rakk nesten ikke å sutre over å være uniformløs engang, før jeg ble oppringt og spurt om jeg kunne jobbe på det bakeriet jeg jobbet på før jeg dro i militæret. Husker dere det? Det blir så hyggelig å se igjen stamkundene, spise kanelboller til frokost og lese VG baklengs i lunsjpausen igjen!

Håper helgen deres har vært super, og tusen takk for alle kommentarene dere kommer med! Herregud! Jeg blir snart ekkel å ha med å gjøre, altfor for mye skryt! Hjerte

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *