De 7 dødssyndene

God morgen! Det sivile livet, ass. I går var jeg på IKEA, i dag skal jeg trene og sole flesket. Gjør jeg det riktig da? Er det sånt dere sivile driver med? I kveld skal jeg hilse på supernevøen min for første gang, dere! Gleder meg! Litt, iallfall. Jeg og barn faller ikke akkurat naturlig…..

Uansett!

Jeg er så heldig å få leke med Libresse, og holde en konkurranse hvor dere kan vinne et gavekort på nelly.com til en verdi av 1000 kr! Jeg hadde egentlig tenkt til å stikke av med premien selv, men som dere vet går jeg i uniform 24/7 så jeg trenger ikke klær. Heh neidajoda.

For å delta i konkurransen må du gå inn på www.libresse.no og ta testen for å finne ut hvilken dødssynd du representerer! Det er veldig fort gjort, alt som skjer er at testen scanner facebookprofilen din og finner ut hvilken dødssynd du står for. Etterpå løper dere inn hit og forteller meg hvilken synd dere ble og hvorfor dere tror dere ble akkurat det! Vinneren kåres før jeg drar til Irland, om en uke! (Nelly.com har både gutte- og jenteklær, så selvom konkurransen er bygget på noe kjempeekkelt og kjempejentete er det mulig å delta hvis du har utovertiss også!)

Skriv gjerne et innlegg om synden deres og konkurransen på egne blogger også, kanskje testen gjør at dere lærer noe om dere selv 🙂

Min synd ble FRÅTSERI. Det var jo…. Synd.

Jeg fråtser i puter, opplevelser, drømmer, gode venner, bokstaver og bamseklemmer. Og jeg ELSKER mat……. Det var vel selvsagt at fråtseri ble min synd.

Altså: Gå inn på libresse.no, ta testen og kom tilbake hit og skriv i kommentarfeltet hvorfor dette er akkurat DIN synd. Husk å legge ved kontaktinformasjon så jeg får tak i dere! Beste svar vinner! 🙂

Lykke til, hjerte

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *