the boy with the bubblegun

Jeg hadde helt glemt hvor tidkrevende dette bloggbarnet er!!

Jeg er NESTEN ferdig med å skrive om dag 1 og 2 fra feltøvelsen, men så sovnet jeg i går og i dag fikk jeg plutselig en liten supernevø og besøk av eks-mannekjøtt!! PÅ LIKT!! Herregud, jeg har blitt ste-tante, dere! Og jeg som egentlig ikke liker barn, engang…. Dåpsgaven fra meg blir sikkert en kvist fra treet og en bartetattoo, neidajoda. Jenz Bånn kunne fortelle meg at han blir kjent igjen på fest som «mannekjøtt», og at noen av dere spør han om han har noe SLADDER om meg, haha! Sladrehank skal selv ha bank. Nå må jeg gjøre meg klar til Madconkonsert med best i verden, smil. Pass på dere selv i helgen, jeg lover å snakke normalt med dere i morgen og resten av livet, xoxoxo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *