supermarthe og bartedryss


foto: www.learningtofall.blogg.no

Marthe var MEG på utkledningsfest!!!! Herregud, hvor fett er ikke det??? Jeg ELSKER dere!!

Jeg sender henne en bartetatovering fra Flamingo.no, bare fordi hun var så super! Søte Flamingokathrine ga meg MASSE barter, som jeg skal bruke i konkurranser fremover, og siden det er morsdag i dag og valentinsdag i morgen syns jeg et par til av dere skal få 🙂 Skriv en fin kommentar, så trekker jeg to tilfeldige vinnere som får en bartetatovering hver i posten! SMIL!

(prøvde en selv i går, og de er dødsenkle å ta på, ser fantastiske ut (faktisk bedre enn min ekte tatovering, fml) og holder i ca en dag! Hvis du behandler den pent, kanskje den holder lenger også)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *