LOL – the most overused lie on the Internet

«Hei, jeg skulle gjerne hatt en leiligh….» «Ja!! Det har du allerede, fra 14. Mars!»

????????

Forsvaret, ass! De fikser alt! Jeg har fått min aller første leilighet, dere, og den er uniformert!! Jeg flytter inn når jeg dimmer, og feirer det med en øl i befalsbaren sammen med…. Bartenderen, sikkert. Ingen av soldatene fra troppen har lov til å drikke på leir, haha! Ikke har de lov til å besøke meg i leiligheten, heller. Herregud, så ensomt…..

Vent a. Jeg bor 10 meter unna kontoret, 30 meter unna baren/messa, er naboen til 5 km og har gården full av soldater. Det er ikke ensomt, det er perfekt!

Det er ikke så lett å snakke med dere i dag, skjønner dere, for jeg har knust sølveplet mitt til 15 000,-Nå ser han sånn her ut:

Heldigvis kan jeg bruke nesten hele halve venstresiden, så hvis jeg trenger å redde alle milliardene jeg har av bilder og tekst ut av epleskrotten kan jeg gjøre det der 🙂 Jeg blogger fra venstre også, hjertesiden*. Fornøyd! Jeg drar til Eplehuset i morgen og lar de ta tempen på sølvet, og den magneten på laderen som «»»»skal slippe macen»»»» hvis du snubler i den???? DEN VIRKER IKKE SOM DEN SKAL…..

I dag har vi brukt hele den grønne dagen på å pakke til vinterøvelsen. På selveste valentinsdagen drar vi ut på vintereventyr med isklatring, sabotørløype, rapellering og NATO-planker. Jeg gleder meg! Etter å ha pakket ferdig hadde vi trening for andre gang. Jeg tok meg selv i å mentalt utfordre en offiser i knebøy. Jeg tror han oppdaget at jeg konkurrerte med han i smug, for han satte plutselig opp tempoet. Jeg prøvde kjempedesperat å holde følge, og så… Gjorde jeg ikke det lenger, og begynte å le hysterisk i stedet fordi jeg fikk så vondt. Haha!

I morgen skal jeg på møte i Tigerstaden, jeg har fått et nytt skarpt designoppdrag!! Dødskult, gleder meg til å vise dere det også! Fikk dere forresten «Tøff nok for Forsvaret?» i posten i helgen? 21 000 jenter skal ha fått den, og jeg tror (VET) dere leser teksten til designeren i skrivende stund, smil.

I dag var jeg plutselig i Fredrikstad Blad igjen. På torsdag skal jeg nemlig snakke på en scene sammen med han som ble pekt ut som Norges nye Jo Nesbø; Jan-Erik Fjell. Event. Enda godt jeg er så forbanna glad i å snakke, og en jævel på ironi.

*i en alder av 20 er jeg håpløs på høyre/venstre, vet dere hvordan jeg alltid husker at hjertet er på venstre side? Jeg tenker bare på sitatet «listen to your heart, because even though it’s on your left – it is always right».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *