super førstegangstjeneste

Kjære dagbok, 18. Mars 2010:

«Vi går hele tiden to og to i rekker, og har lært enkle trinn som grunnstilling, på stedet hvil osv. Føler meg dritkul når jeg står i hvil. Seriøst.

 

Mannekjøtt og jeg kjører fortsatt forbudt kjærlighet, har bare så vidt sett hverandre siden vi kom inn. Vi holder kontakt over sms, og det går egentlig veldig fint!

Jeg skal begynne å ta bilder osv når ting har gått seg litt til, så dere skal få se hvor fint alt er her :- ) Foreløpig; PICTURE IT! Jeg liker dette så langt!»

«Nå så jeg akkurat på at samboer 1 strakk ut lakenet så det ble glatt, og nå tenker jeg at jeg egentlig bare kan ta det jævla lakenet og DRUKNE i det. Livslysten forsvant med skrukkene i lakenet hennes for å si det sånn. Og det der skal jeg klare i morgen? LOOOL.

Nei, dere. Hyggelig å snakke med dere igjen. NATTA, opp kl 6.00! Hurra!»

Haha, var noen av dere her da jeg la ut mine første militære innlegg? Det er så søtt å lese de igjen, jeg var så…. Fersk, uviten og sinnsykt sivil! Det nærmer seg ett år siden, allerede. Ååh, jeg kan ikke tro at jeg faktisk snart har fullført førstegangstjenesten! Det har gått så fort at jeg ikke helt har klart å få med meg alt som har skjedd engang. Ambassadører, afghanere, ministere, jagerfly, helikopt… Herregud?! Ingen tvil om at jeg har hatt en tjeneste ut av en annen verden, iallfall. Jeg tenkte å lage et innlegg om den – men orker ikke sånn der oppramsing måned for måned. Hvis dere vil ha repetisjon av hva som har skjedd i løpet av året kan dere bla i arkivet eller se i den militære delen av bloggen, jeg vil heller ha et innlegg type «det verste som skjedde», «det sykeste som skjedde», «det jeg lo mest av» osv.

Det er der dere kommer inn i bildet! Kom med forslag til hva dere vil høre om fra mitt første år i grønt, f.eks…. Ja. Sånn som eksemplene over. «Kuleste medsoldat», «største erfaring», «det du kunne ønske aldri skjedde» osv, blabla, bare for å få dere i gang.

Få se!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *