want you to make me feel like I’m the only girl in the world


foto priv, utsikten fra vinduet på mitt andre soldathjem, 204

Etter 4 utganger på fredag, tenkte jeg å gi meg selv en velfortjent pause i går. Jeg hadde en roligfin dag sammen med Seher og en dundrende hodepine, før jeg krabbet tilbake til hotellet for å se på film med tigersoldatene. Re to the dusert. I sofaen begynte jeg ufrivillig å jakte på Z’er, og etter å ha duppet av fire ganger for mye, gikk jeg sliten og trøtt ned på rommet for å sovne stille inn. Jeg rakk akkurat å klatre opp i sengen og legge hendene på sølveplet* for å snakke til dere, da det banket på døra. Jeg tok med meg den sinnsyke (!!) skallebanken bort og åpnet, og der sto det en liten, fin bukett med humørspredningssoldater fra Rygge, klare for byen, og klare for å ta meg med.

….

Jeg stirret vantro på dem, lette mentalt etter en AG3, og så….. Hoppet jeg i klærne og ble med ut, jeg. De var jo så sjarmerende!!! Vi ble ute til det stengte, dro tilbake til hotellet for å sove…. Og så, dèja vu, ringte telefonen og jeg dro ut igjen (igjen!!), haha! Livet.

Åh, jeg er så trøtt…. Jeg har fått en teaser på hva neste gulrot er, forresten! De på face har allerede gjettet seg frem til hva det er, og jeg blir helt VILL bare ved tanken!!! Alle disse opplevelsene, det ligger i ordet, det er dette som er å LEVE.


Her er tissen en av dere som bidro i smileinnlegget skal få! Skal gå gjennom og plukke ut en i morgen, hvis jeg får tid 🙂
Nå skal jeg Rygge tilbake til der jeg hører hjemme, vi snakkes i morgen!

*Macbook Pro, Apple ikkesant

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *